PANYS D’ALTA SEGURETAT

Els experts recomanem auditar la seguretat de casa nostra un cop cada cinc anys, és el temps aproximat que poden durar les patents dels fabricants de panys, i l’interval de temps en què apareixen nous mètodes i tècniques d’obertura.

Serrallers Barcelona et farem un estudi del grau de seguretat de què disposa així com els punts febles, tot sense cost, els pressupostos els fem gratis.

El grau de seguretat d’un pany el podem mesurar pel temps que es triga a obrir o forçar i varia d’un a tres minuts. Sí! En un interval d’un a tres minuts poden obrir-nos la porta de casa i robar-nos, ja sigui partint el bombí de la porta, palanquejat la porta o amb unes claus de bumping, aquests són mètodes molt usats pels lladres; això si, si el pany està tancat amb clau, si només està tancat de cop, obrir la porta és qüestió de segons i sense trencar res.

Moltes persones creuen que tenen un bon pany perquè tenen una clau de punts (una clau plana amb foradets), ja que aquestes claus fa anys que estan obsoletes. Aquests bombins es poden partir en dos utilitzant una clau anglesa, o es poden foradar amb un trepant de bateries, o encara més fàcil, es poden obrir fent servir claus de bumping, que es venen a moltes pàgines d’internet amb instruccions d’ús.

Els bombins més comuns que podem trobar i que ofereixen poca protecció són: Tesa de serreta, Tesa T60, DS15 Ezcurra, Mcm anteriors al 2014, panys Jis de sobreposar, tots els bombins i panys que no disposin de sistema anti-bumping i cos reforçat, etc…

Otro que te interesa  ESCUTS DE SEGURETAT
IMG 3790 500x400 1 - PANYS D’ALTA SEGURETAT
IMG 3419 500x400 1 - PANYS D’ALTA SEGURETAT
IMG 3370 500x400 1 - PANYS D’ALTA SEGURETAT
IMG 3412 500x400 1 - PANYS D’ALTA SEGURETAT

Us aconsella que feu una revisió de la seguretat dels accessos i finestres de casa vostra, recordem que no té cost i que podem oferir-li panys i escuts protectors blindats i tancaments de seguretat per a les finestres, disposant d’un grau de seguretat alt, que dissuadeix els lladres.

Treballem a tots els barris de Barcelona: Sarrià, St Gervasi, Eixample, Ciutat Vella, Sant Andreu, El Carmel, Les Corts, Gràcia.. Fem urgències les 24 hores i pressupostos sense compromís. Ràpids, resolutius i de confiança.

Us aconsellarem com protegir la vostra llar o el vostre negoci, truqueu-nos i us informarem sense compromís i amb total confiança. Si ho preferiu podeu contactar a través del nostre formulari de contacte.

4/5 - (2 votos)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *